Elite Skin Care

Szolgátatások

Úgy gondolom,hogy mindenki számára kijár egy kis "ÉN" idő a mindennapokban. Igen is megérdemled, hogy minden figyelmem rád szenteljem és nyugalomban élvezhesd a megújulásodat! Gyere és ismerd meg szépségszalonom Zuglóban, és tapasztald meg milyen is az igazi Elite Skin Care érzés.

Best Brows

Szemöldök styling

A szemöldök teljes körű megtervezése és formázása tökéletes kiegészítője lehet megjelenésednek a mindennapokban

Babor

Prémium arckezelések

Problémás bőrrel küzdesz? Személyre szabottan állítom össze kezelésitervedet a legjobb változás érdekében

Best Lashes

Szempilla styling

Szempilla lifting vagy műszempilla építés? Bármelyik eljárást is választod, tekinteted igéző lesz

Miért is más az Elite Skin Care ?

Mikor az Elite Skin Care még csak egy röpke gondolat volt már akkor tudtam,hogy különlegeset szeretnék alkotni vele! Egy olyan helyet ahol a modern technológiák, prémium termékek és a teljes szakértelem találkozik. A "végtelen tanulás" kifejezés jellemzi talán a legjobban munkásságomat. Egy arc tisztítása nem állhat meg a gőzölésnél és krémek használatánál... 2020-ra olyan új technikák jelentek meg amik által nem kell kínszenvedésként megélni a bőröd tisztítását és nem kell egy héten keresztül rejtegetni mert vállalhatatlan módon megsebezték arcodat. Ez a fajta végkimenetel mára már teljesen elkerülhető. Mindamellett, hogy bőrproblémákat oldunk meg, egy fantasztikus új élményben is részed lehet. Ami lehet fényterápia , a gyógyító ásványok vagy egy H2O-s vákuum bőrcsiszoló alkalmazása, és ez még nem minden! Ismerd meg további szolgáltatásaimat lejjebb görgetve !

  • PRÉMIUM ARCKEZELÉSEK

PRÉMIUM ARCKEZELÉSEK

Tisztító arckezelés

Ezt a fajta kezelést olyan személyeknek ajánlom akik acnékkal,miteszerekkel,feltelítődött pórusokkal küzdenek. Ennek a vele járója általában gyulladás,bőr érzékenység, hámlás vagy éppen a bőr túlzott olajossága. Eme problémák mind kezelhetőek!

Kozmetika zugló
Elite Skin Care Kozmetika zugló

Pigment halványító kezelés

Ezt a fajta kezelést azon személyeknek ajánlom akik hiperpigmentációval, foltokkal küzdenek. Az oka ezeknek a foltoknak a bőr túlzott melanin termelése amit előidézhet UV sugárzás, hormonális probléma vagy akár várandósság. Hosszú távon szépen halványíthatóak ezek a bőrproblémák,megfelelő kezelésekkel el is tüntethetőek. Nem feltétlen hámlasztásról beszélünk ebben az esetben! A mai világban olyan korszerű termékek állnak rendelkezésünkre amik kíméletesen hozzák meg a várva várt eredményt!

Hidratáló arckezelés

Ezt a fajta kezelést olyan személyeknek ajánlom akik látszatra és érzésre is vízhiányosnak vélik arcukat. Kommunikálnunk kell a bőrünkkel minden egyes alkalommal,hogy mire is van szüksége. Egy vízhiány első jelei a bőrfelszínen jelennek meg,szárazság vagy éppen hámlás formájában. Mélyrétegi vízhiányról pedig akkor beszélünk mikor az első ráncok megjelennek vagy érezzük,hogy bőrünk kissé megereszkedett. Megfelelő hatóanyag bevitellel és egy speciális Lifting masszázzsal könnyen orvosolhatóak ezek a problémák.

Kozmetika zugló
Kozmetika zugló Elite Skin Care

Detox kezelés

A detox arckezelés magába foglalja mind azt ami Amerikában most hatalmas trendnek örvend! Tiszta,egységes bőr képet érhetünk el vele. A szem alatti sötét karikák eltűnnek, az arc puffadtsága megszűnik és eredményként egy ragyogó bőrkép köszön vissza a tükörből!

Kényeztető masszázs

A kényeztető arcmasszázs nem áll meg az arcnál! Igen is megérdemel a nyakunk, mellkasunk és karjaink is egy kis plussz kényeztetést. Egy speciális Lifting masszázsról van szó aminek a mozdulatait több technika alkotja. Egyedi, relaxáló és varázslatosan frissítő.

Kozmetika zugló Elite Skin Care
szemoldok_tetovalas

Szemöldök tetoválás

A satíros szemöldök tetoválás újragondolva! A régi technikák továbbfejelsztett változata a soft powder. Nőies, finom hatást lehet vele elérni, mégis karaktert ad az arcnak. Személyes konzultáció alkalmával több fajta erősség közül lehet választani.

Szépségszalon - kozmetika

Budapest, Gizella út 28

Vissza
Üzenj nekem!
Segíthetek?

    error: A tartalom az \\\\\\\\\\\\\\\\