Elite Skin Care

A csend és a nyugalom szigete

Ahol a több éves tapasztalat találkozik a minőséggel

Elite Skin Care szalon

A mi történetünk..

Mikor az Elite Skin Care még csak egy röpke gondolat volt már akkor tudtam,hogy különlegeset szeretnék alkotni vele! Egy olyan helyet ahol a modern technológiák, prémium termékek és a teljes szakértelem találkozik. A “végtelen tanulás” kifejezés jellemzi talán a legjobban munkásságomat.

Tarr Bianca Victoria - Elite Skin Care
Tarr Bianca Victoria - Tulajdonos
Elite Skin Care régi szalon

“Ha egy nőre nézem, nem a hibáit látom. Azt látom meg ami előnyős rajta”

Bobbi Brown

American Makeup Artist

Történetem a kozmetika világában

 1. Kozmetika zugló Elite Skin Care

  Első találkozásom a kozmetika világával

  Először vettem részt kozmetikai kezelésen ami számomra annyira pozitív élmény volt,hogy nem sokkal utána a Mester Kozmetikusom a szárnyai alá is vett.

 2. Hivatalosan is megkezdtem tanulmányaimat

  Elkezdtem Szépségipari tanulmányaimat Székesfehérváron. Egy nagyon jó közegbe csöppentem, ahol jó hangulatban telt a tanulás. Mikor mind ez elkezdődött még fogalmam sem volt róla mit tartogat számomra ez az év...

 3. Kozmetika zugló

  A megpróbáltatások amiket sikeresen vettem

  Az iskola lehetőséget adott számunkra,hogy smink versenyeken is részt vehessünk. Sikeres évet zárhattam le azzal,hogy Országos Téli menyasszony kategóriában 1. helyezést, majd szintén Országos Fantasy kategóriában a dobogó 2. fokára léphettem. A kozmetikai vizsgámon fantasztikus vizsgáztatóink voltak akik megerősítettek abban,hogy egy jó úton haladok ahhoz,hogy szakemberré válhassak majd egy nap!

 4. Elite Skin Care Kozmetika zugló

  Megkezdődött a nagy betűs életem

  Első munkahelyemnek az a kozmetika adott otthont ahol a Mester Kozmetikus, Halmágyi Viktória szárnyai alá vett. Általa szereztem bátorságot arra,hogy végül megnyissam első önálló kozmetikai szalonomat Székesfehérvár szívében.

 5. Elite Skin Care Kozmetika zugló

  A fővárosban "Budapesten"

  Tudtam,hogy ha kiszeretnék teljesedni mint szakember azt a Fővárosban, Budapesten kell megtennem! Hisz sokkal több emberhez tudom eljuttatni mind azt amit én az Elite Skin Care-el nyújtani szeretnék

Hogyan juthatsz el az Elite Skin Care szalonhoz?

Csendes és nyugodt környezetben várjuk minden megújulni vágyó vendégünket.

Autóval

Autóval érkező vendégeim a Hungária krt-ról (OMV, Burger King) Semsey Andor utcára befordulva találhat szabad parkolóhelyet.

Tömegközlekedéssel

Szalonomtól nem messze található a 7E,8E és a 133E jelzésű buszok megállója. Az 1-es villamos megállójától szintén néhány perc sétával elérhető. A legközelebbi megállóhely Zugló vasútállomás nevet viseli.

Vissza
Üzenj nekem!
Segíthetek?

  error: A tartalom az \\\\\\\\\\\\\\\\